Starterslening.info

Wat is Slimmer Kopen?

Slimmer Kopen is een dienstverlening voor Starters op de woningmarkt die een Starterswoning willen aankopen, waarbij de Starter duizenden euro's kan besparen op de aankoop van de eerste woning. In een vrijblijvend gesprek kom je alle ins en outs te weten over het Slimmer kopen van een Starterswoning.

Aankoopvoordeel

Bespaar ook tot duizenden euro's op de aankoop van jouw woning via Slimmer Kopen!

Ja, ik wil ook Slimmer kopen! Klik hier en bespaar duizenden euro's.


Adviesvoordeel

Jouw belang staat voorop, ontvang onafhankelijk en deskundig advies. Daarnaast bieden we je de keuze uit alle geldverstrekkers van hypotheken op de Nederlandse markt.

Ja, ik zoek ook het slimste advies! Klik hier en bespaar duizenden euro's.


Hypotheekvoordeel

Ontdek via onze SubsidieCheck of je méér kunt lenen tegen lagere kosten. Ontvang van ons de voordeligste en best passende financiering voor de aankoop van jouw Starterswoning.

Ja, ik wil ook de laagste maandlasten! Klik hier en bespaar duizenden euro's.


Starterslening

Ben je een Starter op de woningmarkt? Dan kom je wellicht in aanmerking voor de voordelige Starterslening. Deze 'tijdelijk kosteloze' lening komt bovenop de door jou maximaal te verkrijgen eerste hypotheek. Minimaal de eerste drie jaar betaal je géén rente en géén aflossing!

Ja, ik wil ook minder betalen! Klik hier en bespaar ook duizenden euro's!


Kooptoezegging

Vóórdat je op zoek gaat naar een Starterswoning, geven wij je inzicht in jouw financiële mogelijkheden en een toezegging voor de financiering van jouw eerste woning. Toch een prettig gevoel om vooraf te weten wat je maximaal verantwoord kunt lenen zodat je ook daadwerkelijk de Starterswoning kunt aankopen.

Ja, ik zoek ook zekerheid dat ik een Starterswoning kan kopen!


Woningvoordeel

Heb je een Starterswoning gevonden! Dan komt onze volgende expert in actie. Onze NVM-makelaar begeleid je vanaf de 2de bezichtiging en vertelt je alle ins- en outs over de woning en bespreekt een strategie om de woning slimmer aan te kopen. Oftewel onze All Inclusive Aankoopbegeleiding bespaart je direct duizenden euro's op de aankoop van jouw Starterswoning!

Ja, ik wil ook slimmer onderhandelen! Klik hier en bespaar duizenden euro's.


Taxatievoordeel

Als de Starterswoning is aangekocht, komt de volgende fase om de hoek kijken. Om de financiering te verkrijgen is er een taxatierapport benodigd. Slimmer kopen zorgt ervoor dat je de beste taxatie tegen voordelig tarief krijgt, die door alle geldverstrekkers wordt geaccepteerd en daarmee de financieringsaanvraag bespoedigd.

Ja, ik kies ook voor voordeliger en zorgeloos kopen!


Slimmer kopen = méér voor minder!

Ontvang deskundige hulp van twee erkende specialisten voor de prijs van één. Het kopen van een Starterswoning was nog nooit zo makkelijk, slim en voordelig!

Ja, ik ben overtuigd en wil ook slimmer kopen!

Ja, ik wil ook Slimmer kopen en duizenden euro's besparen op de aankoop van mijn Starterswoning!

Slimmer Kopen

Vul onderstaand formulier in en wij nemen contact met je op voor het maken van een vrijblijvende afspraak.
Je zit dus nergens aan vast. We leggen de mogelijkheden van Slimmer Kopen graag aan je uit en geven duidelijk antwoord op al jouw vragen.

Wat is de som van 7 en 5?